Goed Gevonden Plus Pakket

Maximaliseer de vindbaarheid van uw bedrijf

Dankzij Klantenvertellen heeft u een sterk component in handen om potentiële klanten te overtuigen zaken met u te doen. Maar dan moeten ze uw bedrijf online wel kunnen vinden. Om het succes van uw online onderneming te vergroten heeft DTG de Goed Gevonden pakketten ontwikkeld.

Hoe werkt het?

Stel, iemand is ervan overtuigd dat hij met u in zee wil, en zoekt uw bedrijf via een zoekmachine. Daarbij is het van groot belang dat uw bedrijf wel zo hoog mogelijk in de zoekresultaten verschijnt. Anders klikken (potentiële) klanten alsnog niet door. U komt hoger in de zoekresultaten, als u online op meerdere locaties goed vindbaar bent. Denk hierbij aan netwerksites, reviewsites en social media.

Met het Goed Gevonden Plus pakket dragen we hier als volgt aan bij:

 • Bedrijfsprofiel
  Dit is een professioneel profiel met uw belangrijkste bedrijfsgegevens én de mogelijkheid om uit te breiden met bijvoorbeeld trefwoorden, openingstijden en foto's.
 • Bedrijfsprofiel vindbaar op 25 sites, apps en navigatiesystemen
  Met één klik is uw bedrijfsprofiel actueel en beschermd op een netwerk van 25 belangrijke websites, apps en navigatiesystemen. Zoals Apple, TomTom en Openingstijden.nl
 • Bedrijfsprofiel vindbaar op Google, Facebook en andere social media
  Uw bedrijfsprofiel nu ook altijd actueel, beschermd én nog beter gevonden op een uitgebreider netwerk.

Hier wil ik meer over weten!

Heeft u interesse en wilt u vrijblijvend meer informatie? Geef via het formulier uw contactgegevens door. Onze adviseurs nemen dan zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.

Ja, ik wil meer weten over Goed Gevonden Plus

 • Vergeet je aanhef niet te selecteren. Niets zo vervelend om op een verkeerde manier te worden aangesproken, toch?
 • Je hebt nog geen achternaam ingevuld.
 • Je hebt nog geen bedrijfsnaam ingevuld.
 • Oeps, de invoer van je telefoonnummer gaat mis. Wil je het nog een keer proberen? De cijfers mogen direct achter elkaar. Spaties zijn niet nodig.
 • Je e-mailadres geeft een foutmelding. Het kan zijn dat je het @-teken gemist hebt. Vergeet ook de .nl of .com niet.

Nieuwsbrief