Verbeter uw vindbaarheid 

In drie eenvoudige stappen!

U laat uw gegevens achter
We voeren de check voor u uit
We bespreken de resultaten telefonisch

Nadat we van u de bedrijfsgegevens hebben ontvangen gaan wij aan de slag. We voeren een automatische check uit op 30+ websites. Tijdens een telefonisch gesprek lichten we de uitkomst graag toe en adviseren wij u over mogelijke verbeteringen.

Meer informatie
Toon formulier
Sluiten
Sluiten

De beste online vindbaarheid voor uw bedrijf

Ontdek de mogelijkheden van onze online marketing oplossingen

Waarom zijn bedrijfsprofielen belangrijk?

De meeste mensen in Nederland gebruiken Google als ze online op zoek gaan naar informatie. Ze vertrouwen erop dat de zoekmachine de beste resultaten toont. Google gebruikt een algoritme, een reeks instructies, die tot de beste antwoorden op de zoekvraag leidt. Het Bedrijfsprofiel speelt daar handig op in. Met dit product herkent Google uw bedrijf beter. Komt de zoekmachine uw bedrijf vaak tegen op die prominente knooppunten met kloppende en consistente informatie, dan bent u betrouwbaar. Uw positie in de zoekresultaten verbetert. Dat geeft uw online vindbaarheid een flinke boost.

De Goed Gevonden Check vertelt u:

  • Hoe en waar uw bedrijf online vermeld staat
  • Of de informatie die potentiële klanten zien nog actueel is
  • Wat u nog kan doen om uw online vindbaarheid te verbeteren

Waarom biedt DTG deze check?

Wij laten u graag kennismaken met DTG. U komt zo vrijblijvend in contact met onze mensen en onze service. Daarom bieden we de SEO-check. Na de telefonische kennismaking, heeft u iets meer inzicht in uw sterke en zwakke punten online. Hier kunt u zelf mee aan de slag. En heeft u dan nog hulp nodig of wilt u iets uitbesteden? Dan weet u wat u aan ons heeft.