Uw bedrijf beter vindbaar in Google

Met een bedrijfsprofiel op 30+ websites die voor Google belangrijk zijn

Verreweg de meeste klanten zoeken naar bedrijfsgegevens via Google.
Hoe hoog uw bedrijf verschijnt in de zoekresultaten, hangt onder andere af van of uw bedrijf goed vermeld staat met een bedrijfsprofiel op websites als Google Mijn Bedrijf, Facebook, Openingstijden.nl en vele andere.

Benieuwd of uw gegevens goed staan? Vraag de Goed Gevonden Check aan!

Ja, ik wil goed gevonden worden

  • Vergeet je aanhef niet te selecteren. Niets zo vervelend om op een verkeerde manier te worden aangesproken, toch?
  • Je hebt nog geen achternaam ingevuld.
  • Je hebt nog geen bedrijfsnaam ingevuld.
  • Oeps, de invoer van je telefoonnummer gaat mis. Wil je het nog een keer proberen? De cijfers mogen direct achter elkaar. Spaties zijn niet nodig.
  • Je e-mailadres geeft een foutmelding. Het kan zijn dat je het @-teken gemist hebt. Vergeet ook de .nl of .com niet.

Nieuwsbrief

We nemen binnen 2 werkdagen telefonisch contact met u op.

Waarom zijn bedrijfsprofielen belangrijk?

De meeste mensen in Nederland gebruiken Google als ze online op zoek gaan naar informatie. Ze vertrouwen erop dat de zoekmachine de beste resultaten toont bij hun zoekopdracht. Google gebruikt een algoritme, een vastgestelde reeks instructies, die tot de beste antwoorden op de zoekvraag leidt.

Het Bedrijfsprofiel speelt daarin een belangrijke rol. Hieraan herkent Google uw bedrijf namelijk. Komt de zoekmachine uw bedrijf vaak tegen op die prominente knooppunten met kloppende en consistente informatie, dan bent u betrouwbaar. Uw positie in de zoekresultaten verbetert. Dat geeft uw online vindbaarheid een flinke boost.

Zijn uw bedrijfsprofielen up-to-date? Vraag de Goed Gevonden Check aan!

Met de Goed Gevonden Check krijgt u;

  • Inzicht in hoe en waar uw bedrijf online vermeld staat;
  • Of de informatie die potentiële klanten zien nog actueel is;
  • Wat u nog kan doen om uw online vindbaarheid te verbeteren.

 

Ja, dit wil ik! Hoe werkt het?

Laat uw gegevens achter voor de Goed Gevonden Check Pijl naar rechts DTG voert de Goed Gevonden Check uit Pijl naar rechts DTG bespreekt resultaten van de Goed Gevonden Check telefonisch

U laat uw gegevens achter

We voeren de check voor u uit

We bespreken de resultaten telefonisch

Nadat we van u de bedrijfsgegevens hebben ontvangen gaan wij aan de slag. Dit doen we deels door een automatische check uit te voeren op 30 websites en daarnaast gebruiken we de resultaten om te kijken of en waar er verbeteringen te vinden zijn. Tijdens een telefonisch gesprek willen we de uitkomst hiervan graag toelichten en u laten zien wat we zijn tegengekomen en wat u hiermee zou kunnen doen.

 
Waarom bieden wij de check gratis aan?

Wij laten u graag kennismaken met DTG, maar we houden niet van opdringerige sales calls. We hebben liever dat u echt in contact komt met onze mensen en onze service. Daarom bieden we de Goed Gevonden check gratis aan. Na de telefonische kennismaking, ontvangt u een gratis rapport. Hier kunt u zelf mee aan de slag. Wij hebben het vertrouwen dat u daarna graag met ons verder wilt.