Uw bedrijf beter vindbaar in Google

Met een bedrijfsprofiel op 30+ websites die voor Google belangrijk zijn

Verreweg de meeste klanten zoeken naar bedrijfsgegevens via Google. Hoe hoog uw bedrijf verschijnt in de zoekresultaten, hangt onder andere af van of uw bedrijf goed vermeld staat met een bedrijfsprofiel op websites als Google Mijn Bedrijf, Facebook, Openingstijden.nl en vele andere.

Benieuwd of uw gegevens goed staan? Vraag de Goed Gevonden Check aan! Wij nemen binnen 2 dagen telefonisch contact op om de resultaten te bespreken. 

Waarom zijn bedrijfsprofielen belangrijk?
Ja, ik wil goed gevonden worden
Sluiten
Sluiten

Waarom zijn bedrijfsprofielen belangrijk?

De meeste mensen in Nederland gebruiken Google als ze online op zoek gaan naar informatie. Ze vertrouwen erop dat de zoekmachine de beste resultaten toont. Google gebruikt een algoritme, een reeks instructies, die tot de beste antwoorden op de zoekvraag leidt. Het Bedrijfsprofiel speelt daar handig op in. Met dit product herkent Google uw bedrijf beter. Komt de zoekmachine uw bedrijf vaak tegen op die prominente knooppunten met kloppende en consistente informatie, dan bent u betrouwbaar. Uw positie in de zoekresultaten verbetert. Dat geeft uw online vindbaarheid een flinke boost.

De Goed Gevonden Check vertelt u:

  • Hoe en waar uw bedrijf online vermeld staat
  • Of de informatie die potentiële klanten zien nog actueel is
  • Wat u nog kan doen om uw online vindbaarheid te verbeteren

Ja, dit wil ik! Hoe werkt het?

U laat uw gegevens achter
We voeren de check voor u uit
We bespreken de resultaten telefonisch

Nadat we van u de bedrijfsgegevens hebben ontvangen gaan wij aan de slag. Dit doen we deels door een automatische check uit te voeren op 30 websites en daarnaast gebruiken we de resultaten om te kijken of en waar er verbeteringen te vinden zijn. Tijdens een telefonisch gesprek willen we de uitkomst hiervan graag toelichten en u laten zien wat we zijn tegengekomen en wat u hiermee zou kunnen doen.

Waarom biedt DTG deze check?

Wij laten u graag kennismaken met DTG. U komt zo vrijblijvend in contact met onze mensen en onze service. Daarom bieden we de SEO-check. Na de telefonische kennismaking, heeft u iets meer inzicht in uw sterke en zwakke punten online. Hier kunt u zelf mee aan de slag. En heeft u dan nog hulp nodig of wilt u iets uitbesteden? Dan weet u wat u aan ons heeft.