Google Mijn Bedrijf

6 redenen om uw bedrijf toe te voegen aan Google Mijn Bedrijf

1.
4 van de 5 mensen gebruiken Google om informatie over lokale bedrijven op te zoeken. Denk aan: openingstijden, adres, telefoonnummer, online reviews, drukke tijden en meer. 

2.
Een vermelding bij Google Mijn Bedrijf is de snelste en gemakkelijkste manier om uw SEO een boost te geven. 

3.
Het is de beste manier om uw bedrijf in Google Maps te tonen. Handig als consumenten in de buurt op zoek zijn naar een bedrijf als het uwe. 

4.
Google onderzoek toont aan dat bedrijven met gedetailleerde en complete bedrijfsinformatie online 2x zo vaak gekozen worden door consumenten. 

5.
U heeft controle over uw eigen bedrijfsgegevens. Door uw bedrijfsvermelding te claimen kunnen anderen deze niet meer bijwerken. 

6. 
Uw klanten en bezoekers zijn tevreden omdat zij recente en juiste informatie over uw bedrijf online vinden. Ze staan nooit meer voor een dichte deur of op het verkeerde adres en bellen het juiste nummer. 


Een professioneel bedrijfsprofiel is de basis om online goed gevonden te worden. Kunt u wel wat hulp gebruiken of bent u op zoek naar een eenvoudige oplossing? DTG helpt u graag. Vul het formulier in en wij bellen u vrijblijvend om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. 

Uw bedrijf op Google Mijn Bedrijf

Laat uw gegevens achter en wij bellen u vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken

  • Vergeet je aanhef niet te selecteren. Niets zo vervelend om op een verkeerde manier te worden aangesproken, toch?
  • Je hebt nog geen achternaam ingevuld.
  • Je hebt nog geen bedrijfsnaam ingevuld.
  • Je e-mailadres geeft een foutmelding. Het kan zijn dat je het @-teken gemist hebt. Vergeet ook de .nl of .com niet.

Nieuwsbrief