Laatste keer vermeld staan in de Telefoongids & Gouden Gids

2018 is het jaar dat DTG helemaal 100% online gaat en dat betekent dat we voor de allerlaatste keer de Telefoongids & Gouden Gids uitgeven.

In de loop van dit jaar verschijnen in Nederland voor de laatste keer de 45 gedrukte regionale edities van De Telefoongids & Gouden Gids. Daarmee komt na bijna 140 jaar een einde aan een unieke informatievoorziening van telefoon- en adresgegevens voor alle inwoners van Nederland.

Wat betekent dat voor jou als ondernemer? Je kan je bedrijf vereeuwigen in de bewaar-editie van de papieren Telefoongids & Gouden Gids. 

Hoe? Bel 020-4873680 of vul het formulier in en dan we nemen zo snel mogelijk contact op om je wensen te bespreken.

Kies bijvoorbeeld voor een Netwerkprofiel & 2 gratis vermeldingen in de laatste papieren gids. Zo ben je offline en online goed vindbaar. 

Dit is een unieke kans waarmee je bedrijf in niet alleen in 2018 goed gevonden wordt maar ook daarna!

Sinds 1996 verschijnen de (altijd actuele) gegevens ook al online op www.detelefoongids.nl. Het zal niemand verbazen dat inmiddels het overgrote deel van de gebruikers online telefoonnummers, adresgegevens en openingstijden van winkels opzoekt.

DTG heeft inmiddels zelf de volledige omslag naar online gemaakt en helpt het mkb zich online te presenteren. Het mkb dat voorheen nog adverteerde in De Telefoongids & Gouden Gids heeft nu al de mogelijkheid om via het Netwerkprofiel zijn website, adres- en bedrijfsgegevens op 30 online platformen, waaronder Google, optimaal vindbaar maken. Zo wordt elk bedrijf optimaal online vindbaar voor gebruikers die op zoek zijn naar bijvoorbeeld een loodgieter, pizzarestaurant, fysiotherapeut of kapper.

Ik wil meer informatie over adverteren in de Telefoongids & Gouden Gids

Vul hier je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  • Vergeet je aanhef niet te selecteren. Niets zo vervelend om op een verkeerde manier te worden aangesproken, toch?
  • Je hebt nog geen achternaam ingevuld.
  • Je hebt nog geen bedrijfsnaam ingevuld.
  • Oeps, de invoer van je telefoonnummer gaat mis. Wil je het nog een keer proberen? De cijfers mogen direct achter elkaar. Spaties zijn niet nodig.
  • Je e-mailadres geeft een foutmelding. Het kan zijn dat je het @-teken gemist hebt. Vergeet ook de .nl of .com niet.

Nieuwsbrief