Lokale online vindbaarheid uitgebreid met LinkedIn

Met Lokale online vindbaarheid (Netwerkprofiel) plaatsen we je bedrijfsprofiel op een 30+ belangrijke bedrijvensites, kaarten, apps en social media. Maar ook kun je vanuit één plek op verschillende social media sites berichten plaatsen. Dat kan bijvoorbeeld op Facebook en Twitter, en vanaf nu ook op LinkedIn.

 

LinkedIn, een belangrijke partner
Met ruim 450 miljoen gebruikers is LinkedIn wereldwijd het grootste zakelijke, sociale netwerk. Nederland draagt daar met 4,5 miljoen (50% van de beroepsbevolking) aan bij. Vanaf 1 november hebben klanten van DTG met een Netwerkprofiel de mogelijkheid om deze 4,5 miljoen gebruikers te bereiken. LinkedIn is het meest gebruikte platform in de B2B markt om content te delen. Het is niet alleen interessant voor de B2B markt. Vanaf 2013 heeft ook meer dan de helft van de B2C marketeers nieuwe klanten verworven via LinkedIn (voor B2B zelfs meer dan 65%!).

Koppel je LinkedIn bedrijfspagina aan je Netwerkprofiel in simpele stappen:

  1. Log in op MijnDTG, klik bij Mijn producten op Lokale online vindbaarheid (Netwerkprofiel) en klik vervolgens op verbeter.
  2. Klik bovenaan in het menu op Netwerk. Hier zie je alle partners uit het netwerk. Ga naar LinkedIn en klik op ‘Koppelen’ aan de rechterkant van het scherm.
  3. Het volgende scherm opent. Klik daarbij op ‘Verbind met LinkedIn’. Log hierna in met het account waarmee de bedrijfspagina beheerd wordt en klik op ‘Toestaan’.
  4. Je LinkedIn bedrijfspagina is gekoppeld

 

Koppel LinkedIn nu