Verbeterde openingstijden-widget

Heb je de juiste openingstijden van je bedrijf online staan? Het kan gebeuren dat klanten voor een dichte deur staan door verkeerde gegevens. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat de juiste bedrijfsgegevens online staan. Onlangs hebben wij de openingstijden-widget op MijnDTG aangepast. Hierdoor bieden we meer functionaliteit om de juiste openingstijden door te geven voor je online profiel op detelefoongids.nl en het Netwerkprofiel.

Bekijk je openingstijden

 

Gesplitste openingstijden
Het is nu mogelijk om gesplitste openingstijden aan te geven. Ben je bijvoorbeeld tussen de middag gesloten? Dan kun je dit heel makkelijk aangeven:

gesplist


Koopzondagen
Veel bedrijven zijn niet alle zondagen open, maar slechts één of misschien twee zondagen per maand. Dit kun je nu heel makkelijk aangeven zodat je jouw klanten de juiste informatie biedt.

koopzondag


24 uur open
Voorheen moest je handmatig 00:00-00:00 invoeren wanneer je 24 uur open bent. Dit kun je nu heel makkelijk aangeven in het dropdown-menu.

24 uur


Algemeen tekstveld
Het algemeen tekstveld vervangt de additionele tekstvelden achter iedere dag. Veelal bleek dat de opmerking te maken had met de tussentijdse sluiting op die dag. Door het kunnen doorgeven van gesplitste openingstijden zijn deze velden overbodig.

Met het algemeen tekstveld kun je een opmerking over de openingstijden doorgeven. Dit veld kan ook worden verstuurd naar netwerkpartners van het Netwerkprofiel. Dit was voorheen niet het geval.

algemeen tekstveld

Let op: Niet alle netwerkpartners accepteren dit additionele tekstveld. Er wordt hard gewerkt om zoveel mogelijk partners dit veld te laten accepteren.


Speciale openingstijden - Feestdagen
We hebben gezien dat veel bedrijven‚ Goede Vrijdag en Kerstavond als additionele feestdag invullen. Deze zijn toegevoegd aan de lijst. 

feestdagen

Als je hier niks invult dan gaan we er vanuit dat de reguliere openingstijden gelden.


Bekijk je openingstijden