Scoor met je website hoger in Google

90% van de consumenten oriënteert zich online voordat zij een aankoop doen. Door je website voor zoekmachines als Google te optimaliseren (SEO) kom je hoger in de zoekresultaten. Je wordt dus sneller gevonden door potentiële klanten. SEO is specialistisch werk en vergt veel tijd en aandacht. Hoe zet je het slim in op basis van je online doelstellingen?

Wij helpen je graag op weg! Vul het formulier hieronder in voor gratis persoonlijk advies op maat.

 
Uitbesteden bij DTG
  • Je krijgt persoonlijk advies van een SEO-specialist
  • Meer relevante bezoekers naar je website
  • 24/7 zien wat wij doen en wat het resultaat is
  • Samen met je gaan wij voor een toppositie in Google

Direct contact met een expert?
Bel vrijblijvend: 0204086900

Ja, ik ben benieuwd naar zoekmachine-optimalisatie (SEO)

  • Vergeet je aanhef niet te selecteren. Niets zo vervelend om op een verkeerde manier te worden aangesproken, toch?
  • Je hebt nog geen achternaam ingevuld.
  • Je hebt nog geen bedrijfsnaam ingevuld.
  • Oeps, de invoer van je telefoonnummer gaat mis. Wil je het nog een keer proberen? De cijfers mogen direct achter elkaar. Spaties zijn niet nodig.
  • Je e-mailadres geeft een foutmelding. Het kan zijn dat je het @-teken gemist hebt. Vergeet ook de .nl of .com niet.

Nieuwsbrief

Wat krijgt je van DTG?
Bij DTG is iedere SEO campagne maatwerk. Op basis van een uitgebreide intake brengen we uw online doelstellingen in kaart. Samen met je persoonlijke SEO specialist bepaal je de meest effectieve SEO aanpak voor je website, en hoeveel tijd je wilt besteden aan SEO-activiteiten

Dit maandelijkse urenaantal is voor een groot deel afhankelijk van je huidige positie, de online concurrentie in je branche en het geografische gebied dat je wilt bereiken. Met je stellen wij dan een SEO campagne op maat samen. Dit urenaantal bestaat uit het analyseren en optimaliseren van je website; het selecteren van de relevante zoekwoorden; het schrijven van kwaliteitscontent door een SEO tekstschrijver; en het verwijzen naar je content van andere websites.

Wil je weten hoe wij kunnen voldoen in je SEO-wensen? Hoe wij als SEO bureau je het werk uit handen kunnen nemen? Of heb je andere vragen over SEO voor je bedrijf? Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan met één van onze specialisten. Samen kunnen we kijken naar wat er nodig is om je doelstellingen te behalen.