Gratis website-test

Laat vrijblijvend uw website testen door een specialist van DTG


   
 • Volledige website-test op
  70 punten & AVG wetgeving
 • Persoonlijk advies op maat
  door een specialist

 • Geheel gratis & vrijblijvend
  U zit dus nergens aan vast!

Meer weten?
Vul het formulier in of bel direct:
0204086900

Ja, test mijn website

Wij voeren de website-test uit en bellen u om de resultaten te bespreken

 • Vergeet je aanhef niet te selecteren. Niets zo vervelend om op een verkeerde manier te worden aangesproken, toch?
 • Je hebt nog geen achternaam ingevuld.
 • Oeps, de invoer van je telefoonnummer gaat mis. Wil je het nog een keer proberen? De cijfers mogen direct achter elkaar. Spaties zijn niet nodig.
 • Je e-mailadres geeft een foutmelding. Het kan zijn dat je het @-teken gemist hebt. Vergeet ook de .nl of .com niet.
 • Vul je webadres (url) in.

Nieuwsbrief

Wij bellen u om vrijblijvend de resultaten van de website-test te bespreken

Waarom uw website laten testen?

Een mooi webdesign en duidelijke tekst over uw onderneming maken samen nog geen goede website. Een site moet inhoudelijk én technisch aan verschillende punten voldoen om optimaal vindbaar te zijn in zoekmachines. Google is nog steeds de populairste zoekmachine in Nederland. Deze zoekmachine stelt verschillende criteria aan een goede website. Gebruiksvriendelijkheid en relevantie staan hierbij centraal. De website-specialisten van DTG testen uw website gratis op 70 punten. Deze punten zijn belangrijk voor onder meer de vindbaarheid van uw site in zoekmachines zoals Google.

Wat wordt er getest? 
De experts van DTG testen niet alleen de ‘voorkant’ van de site. Denk aan de relevantie van teksten, grootte van afbeeldingen en gebruiksvriendelijkheid van de navigatie. Ook de ‘achterkant’, het meer technische vlak, wordt onder de loep genomen. Kloppen de titels? Hebben afbeeldingen alt-teksten? Zijn er metabeschrijvingen aan de webpagina’s toegevoegd? Dit zijn enkele aspecten die belangrijk zijn voor een goedwerkende en vindbare site.

De website-scan is gedaan. En nu?
Nadat de specialisten van DTG uw website hebben getest, zetten ze de eventuele verbeterpunten op een rij. Op basis daarvan, wordt een persoonlijk advies opgesteld. Dit website-advies wordt met u stapsgewijs telefonisch besproken, en is geheel vrijblijvend. Uiteraard in begrijpelijke taal, zonder ingewikkelde technische terminologieën. Want we vinden het belangrijk dat u daadwerkelijk begrijpt wat er wel en eventueel minder goed is aan uw website. Alleen zo kunt u weloverwogen beslissen wat u wilt (laten) doen om de site te verbeteren.