Multi-location marketing

Neem de online regie over al je vestigingen.

Ontdek de mogelijkheden

Overzicht en controle over al je bedrijfslocaties

 • Icoon plaats locatie

  Altijd online vindbaar met de juiste bedrijfsgegevens van al je vestigingen

 • Icoon zoeken

  Toename van je locatiegebonden resultaten

 • Icoon geef uw mening

  Controle over je online reputatie op locatieniveau

 • Icoon logo

  Breng je merk echt tot leven met lokale content

Advies op maat voor de grootzakelijke markt

De optimale infrastructuur voor bedrijven vanaf 25 vestigingen

Multi-location marketingstrategie

Heb jij een organisatie met meer dan 25 lokale vestigingen? Onze adviseurs helpen je graag met het ontwikkelen van een effectieve online marketingstrategie waarmee jouw fysieke bedrijfslocaties beter vindbaar worden voor nieuwe klanten. Onze dienstverlening richt zich op location management, reputation management en lokale online advertising. Maak je locatiemanagement beheersbaar en zorg voor meer locatiegebonden resultaten. Wij begeleiden je, van advies tot implementatie.

Location management

Geen zorgen meer over onjuiste of ontbrekende bedrijfsgegevens van je verschillende vestigingen. Met de Locatiemanager beheer je de gegevens van iedere afzonderlijke vestiging eenvoudig op 1 plek. Pas gemakkelijk informatie aan voor één, meerdere of alle locaties. En bepaal zelf welke centrale of decentrale locatieverantwoordelijken deze content kunnen bewerken. Onze specialisten leggen je graag uit hoe je de Locatiemanager voor jouw bedrijf inzet.

Reputation management

Weet jij wat je klanten zeggen over jouw vestigingen, op het web en op social media? Met reputatiemanagement krijg je inzicht in deze online reviews. Je managet en monitort al je vestigingen centraal. Ook bepaal je altijd zelf hoeveel vrijheid elke vestiging krijgt om social mediacontent te delen en aan te passen. We werken hierbij samen met Klantenvertellen, specialist en marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingen.

Lokale online advertising

We zijn premium partner van Google en Facebook. Onze gecertificeerde adviseurs vertellen je graag meer over de inzet van zowel hyperlokale en gerichte advertenties op social media als adverteren op brand level. Samen zorgen we zo voor maximale relevantie van jouw boodschap.

Locatiemanagement: zo helpt het jouw organisatie

Wil je weten wat locatiemanagement voor jouw organisatie kan betekenen? Onze specialist Bas Verheijen legt aan je uit in deze video.

Accountmanager Bas in gesprek met Leonie van DEEN Supermarkten

Klantcase: DEEN

Supermarktketen DEEN heeft bijna 80 vestigingen in Noord-Nederland. Voorheen werden openingstijden voor ieder filiaal handmatig aangepast. Met de Locatiemanager van DTG is dat veel eenvoudiger geworden. DEEN gebruikt de Locatiemanager ook voor het beheer van haar social mediakanalen. In de klantcase vertelt Leonie, online marketeer bij DEEN, wat de Locatiemanager haar bedrijf heeft opgeleverd.

Lees klantcase

Multi-location marketing voor onze klanten

 • Logo Politie Nederland

  Het Landelijk Politiekorps is een zeer grote en complexe organisatie. Multi-location management heeft lokale content overzichtelijker en beheersbaarder gemaakt.

 • Dankzij de Locatiemanager is Deen Supermarkten nu beter online vindbaar en zijn openingstijden en adresgegevens van alle locaties eenvoudig aan te passen.

 • Logo Schoonenberg

  Schoonenberg heeft 200 filialen in Nederland. De bedrijfsinformatie van alle afzonderlijke vestigingen is up-to-date door gericht locatiemanagement.

Contact

Heb je vragen over Multi-location management?
Onze adviseurs staan voor je klaar.

Neem contact op
Voornaam
Tom
Functietitel
Accountmanager
Mail ons Accountmanager