Reno Kozijnen is door Bedrijfsprofiel en Netwerk Compleet goed vindbaar

“Mijn bedrijfsprofiel leverde me direct 3 nieuwe opdrachten op”

Bedrijf
Reno Kozijnen
Doel
Online beter gevonden worden door potentiële klanten
Oplossing
Bedrijfsprofiel inclusief Netwerk
Resultaat
Beter vindbaar in de Noord-Holland

Leuk is natuurlijk anders. Na 10 jaar op straat staan omdat de timmerfabriek van de baas failliet is. Maar Patrick Haaima liet zich niet uit het veld slaan. Daarbij kwam het goed uit dat aan echte vakmensen altijd behoefte is. Een uur na zijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel kon Haaima de eerste klant van zijn nieuwe bedrijf al begroeten. Reno Kozijnen was geboren.

Een website was de eerste stap

Inmiddels is Haaima bijna een jaar verder en hij is drukker dan ooit. "Ik heb tot nu toe geen dag zonder werk gezeten. Toch besef ik goed dat ik me als ondernemer continu moet blijven profileren om dat zo te houden." Zijn eerste stap online was het bouwen van een website. "Maar men moet de website natuurlijk wel weten te vinden, anders heb je er weinig aan!" Haaima verdiepte zich verder in de mogelijkheden en nam een kijkje op de site van DTG.

Bedrijfsprofiel op een uitgebreid netwerk

Online adverteren, zoekmachineoptimalisatie, bedrijfsprofielen, er bleek van alles mogelijk. Op de site van DTG vond hij de beste antwoorden op zijn vragen. Plus een handig aanvraagformulier. "Ik vroeg een offerte aan voor een Bedrijfsprofiel en werd gebeld door een medewerker. In het gesprek attendeerde hij mij op de mogelijkheid het Bedrijfsprofiel uit te zetten op een uitgebreid Netwerk; een aanvulling op detelefoongids.nl waarmee je ook op andere belangrijke sites goed naar voren komt. Zijn enthousiasme en goede verhaal trokken mij over de streep!"

Aan de slag!

Een dag later ontving Haaima een e-mail met daarin uitleg over het vullen van zijn bedrijfsprofiel op detelefoongids.nl. "Het is een heel slimme oplossing. Ik kan er van alles kwijt over mijn bedrijf. Van openingstijden en contactgegevens tot projectfoto’s en bedrijfsvideo’s. Mijn bedrijfsgegevens staan bovendien ook op allerlei andere veelbezochte sites. En als ik gegevens wijzig, wordt dat ook automatisch overal doorgevoerd. Handig, voor zo’n digibeet als ik. Ik heb sinds mijn bedrijfsprofiel online staat zelfs al 3 nieuwe opdrachten!"

Toekomstplannen

Haaima is nog maar net begonnen. Hij is online aanwezig én wordt daar ook gevonden. Door nieuwe klanten, die hun timmerwerk met plezier aan hem toevertrouwen. Reno Kozijnen groeit. Gelukkig maar, want Haaima heeft een hekel aan stilstand. Ja, je bent een ondernemer of je bent het niet. Zijn wens voor de toekomst? "Verder groeien. Een eigen timmerfabriek, dat lijkt me geweldig. Met een kozijnenwinkel. Maar voorlopig bevalt het werk mij prima en ben ik druk met mijn nieuwe klanten en opdrachtgevers."

 • Naam
  Functie
 • Naam
  Functie
 • Naam
  Functie
 • Naam
  Functie
Geplaatst in:
 • Online Vindbaarheid