Webinar 'Google Mijn Bedrijf'

Gratis webinar voor ondernemers

Voor ondernemers die met lokale vindbaarheid bezig zijn, is ‘Google Mijn Bedrijf’ het vertrekpunt. Vanuit één portaal beheer je daar namelijk de bedrijfsgegevens die getoond worden in Google Zoeken, Google Maps en Google Plus. Wil je hier meer over weten? Meld je direct aan voor onze gratis webinar!

Wat kun je verwachten?
Goed vindbaar zijn in Google is één van de belangrijkste doelstellingen van ondernemers. Het opzetten van een Google Mijn Bedrijf pagina helpt daarbij! Met deze handige (gratis) tool maak je je bedrijf beter vindbaar over drie platformen: Google Zoeken (de reguliere zoekmachine), Google Maps en Google Plus. 

Wil je weten wat Google Mijn Bedrijf precies is en wat je er allemaal mee kan? Volg dan de gratis webinar van onze Product Manager Woute Koene. Hij ontwikkelt al meer dan drie jaar de juiste oplossingen op het gebied van lokale online vindbaarheid voor ondernemers en deelt regelmatig zijn kennis rondom het verbeteren van je lokale online vindbaarheid.

Je volgt de webinar online door eenvoudig op je computer in te loggen met een link die je van ons per e-mail ontvangt. De Webinar zal ongeveer 45 minuten duren, waarin je tevens de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen.  

Datum & Tijd

24 oktober 2017, van 16:00 tot 16:45 uur.

Wil je deze Webinar niet missen?
Meld je dan snel aan via het aanmeldformulier op deze pagina. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging. 1 week voor de start ontvang je een tweede e-mail met een URL naar de Webinars en instructies. De deelname is geheel vrijblijvend. 

Mis de hiernavolgende Webinars niet
Komt de datum van deze Webinar je niet uit? Of past deze Webinar niet bij jouw behoeften? Houd dan de nieuwsbrieven goed in de gaten. We zullen hier vaker gratis Webinars aanbieden! Het overzicht van de komende Webinars vind je hier.

  • Wouter Koene

  • LinkedIn
  • Wouter is Product Manager en is verantwoordelijk voor het optimaliseren van de klantervaring. Daarnaast ontwikkeld hij al meer dan 3 jaar de juiste oplossingen op het gebied van lokale online vindbaarheid voor ondernemers. Hij blogt over alles rondom het verbeteren van je lokale online vindbaarheid.

Wouter Koene

Ja ik wil me aanmelden

  • Vergeet je aanhef niet te selecteren. Niets zo vervelend om op een verkeerde manier te worden aangesproken, toch?
  • Je hebt nog geen achternaam ingevuld.
  • Je hebt nog geen bedrijfsnaam ingevuld.

  • Oeps, de invoer van je telefoonnummer gaat mis. Wil je het nog een keer proberen? De cijfers mogen direct achter elkaar. Spaties zijn niet nodig.
  • Je e-mailadres geeft een foutmelding. Het kan zijn dat je het @-teken gemist hebt. Vergeet ook de .nl of .com niet.

Nieuwsbrief

Leer meer over Google Mijn Bedrijf Meld je nu gratis aan!