Webinar 'Beginnen met SEO'

Gratis webinar voor ondernemers

Wil jij meer verkeer naar je website genereren? Deze basiscursus Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie) is ontworpen voor ondernemers die meer bezoekers willen krijgen op hun website. Meld je direct gratis aan!

Wat kun je verwachten?
Goed vindbaar zijn in Google is één van de belangrijkste doelstellingen van ondernemers. SEO kan je daar goed bij helpen en is dan ook een veelgehoorde term, maar wat betekent SEO nou eigenlijk? Hoe gebruik je het voor je website en wat moet je hierover weten om goed vindbaar te zijn?

De juiste SEO voor je website is cruciaal om goed gevonden te worden. Onze online marketing specialist Alon Bromet zal inzicht geven in de wereld van zoekmachine optimalisatie. Na deze Webinar ben je klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen en heb je een aantal handige tips om zelf mee aan de slag te gaan.

Je logt eenvoudig op je computer in en volgt de Webinar online. De Webinar zal ongeveer 45 minuten duren, waarin je tevens de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen.  

Datum & Tijd

20 september 2017, van 16:00 tot 17:00 uur.

Wil je deze Webinar niet missen?
Meld je dan snel aan via het aanmeldformulier op deze pagina. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging. 1 week voor de start ontvang je een tweede e-mail met een URL naar de Webinars en instructies. De deelname is geheel vrijblijvend. 

Mis de hiernavolgende Webinars niet
Komt de datum van deze Webinar je niet uit? Of past deze Webinar niet bij jouw behoeften? Houd dan de nieuwsbrieven goed in de gaten. We zullen hier vaker gratis Webinars aanbieden! Het overzicht van de komende Webinars vind je hier.

  • Alon Bromet

  • LinkedIn
  • Alon Bromet is al ruim 3,5 jaar werkzaam bij DTG als online marketeer. Als SEO Superman krijgt hij er een kick van zijn klanten zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te laten verschijnen!

Ja ik wil me aanmelden

  • Vergeet je aanhef niet te selecteren. Niets zo vervelend om op een verkeerde manier te worden aangesproken, toch?
  • Je hebt nog geen achternaam ingevuld.
  • Je hebt nog geen bedrijfsnaam ingevuld.

  • Oeps, de invoer van je telefoonnummer gaat mis. Wil je het nog een keer proberen? De cijfers mogen direct achter elkaar. Spaties zijn niet nodig.
  • Je e-mailadres geeft een foutmelding. Het kan zijn dat je het @-teken gemist hebt. Vergeet ook de .nl of .com niet.

Nieuwsbrief

Meld je nu gratis aan! Leer meer over SEO