Workshop Online Marketing Zwolle

7 november 2017

In deze workshop lichten we de belangrijkste trends op het gebied van online marketing toe en leggen we uit hoe je de online vindbaarheid van je bedrijf kunt vergroten. Inclusief een sessie over lokale vindbaarheid via Google gehost door Google zelf!

Het programma:

14.30 uur: Inloop
15.00 uur: De belangrijkste trends in Online marketing
15.45 uur: Koffiepauze
16.00 uur: Breakouts:

  • Lokale vindbaarheid via Google
  • Klantbeoordelingen

17.30 uur: Netwerkborrel
18.30 uur: Einde bijeenkomst

  • De belangrijkste trends in online marketing 
In het eerste deel van de workshop lichten we de belangrijkste trends op het gebied van online marketing toe. Hierbij wordt verwezen naar de belangrijkste resultaten van de MKB Online Monitor - een onderzoek onder ruim 1.600 mkb'ers in Nederland. Daarnaast wordt besproken wat de belangrijkste punten zijn waaraan een website dient te voldoen.
  • Lokale vindbaarheid via Google

De online winkelstraat van Nederland blijft sterk groeien. Al meer dan 50 duizend bedrijven halen in 2016 hun omzet voornamelijk via internet. De omzet via internet in Nederland is al meer dan 100 miljard Euro. Dit is slechts het topje van de ijsberg. Juist voor lokale bedrijven is online zichtbaarheid en goed gevonden worden door consumenten belangrijk en dit is niet altijd makkelijk. Zowel de technologie (mobiel vriendelijke website, etc) moet begrepen worden, als het consumentengedrag op het internet. Veel ondernemers hebben hun weg op social media gevonden via een platform, maar hoe is het gesteld met de vindbaarheid en gebruikersvriendelijkheid van hun eigen website en hoe goed worden zij gevonden in Google?

Marcel in 't Veen (Google) zal dieper ingaan op ‘micro momenten‘ en hoe je deze als marketeer kunt uitnutten. Hoe zorg je ervoor dat je aanwezig bent op alle beslissende momenten van de gebruiker?

  • Klantbeoordelingen

72% van de consumenten vindt de mening van anderen belangrijk bij een aankoop. In deze sessie leer je waarom het belangrijk is dat je potentiële klanten online reviews over je product of dienst op de juiste plek vinden en lezen. Vergroot je betrouwbaarheid en je kans op meer klanten en meer omzet.

Meld mij aan

  • Vergeet je aanhef niet te selecteren. Niets zo vervelend om op een verkeerde manier te worden aangesproken, toch?
  • Je hebt nog geen achternaam ingevuld.
  • Je hebt nog geen bedrijfsnaam ingevuld.

  • Oeps, de invoer van je telefoonnummer gaat mis. Wil je het nog een keer proberen? De cijfers mogen direct achter elkaar. Spaties zijn niet nodig.
  • Je e-mailadres geeft een foutmelding. Het kan zijn dat je het @-teken gemist hebt. Vergeet ook de .nl of .com niet.

Nieuwsbrief

Meld je direct gratis aan!