Vraag en antwoord

Wat gebeurt er als ik stop met het Bedrijfsprofiel op het Netwerk?

Op het moment dat u stopt met het Bedrijfsprofiel op het Netwerk, wordt de verbinding met de sites uit het Netwerk stopgezet. Dat betekent dat we geen informatie over uw bedrijf meer doorplaatsen. Tegelijkertijd betekent dat dat uw bedrijf op de site verwijderd kan worden of dat de verkeerde, oude informatie weer terugkomt. Daarmee loopt uw online vindbaarheid schade op en verzwakt uw positie in de zoekresultaten.

Liever zelf contact met ons opnemen?

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur