Vermelding in De Telefoongids, Gouden Gids en op detelefoongids.nl

Particuliere vermelding

Vraag en antwoord

 • Waarom staan mijn gegevens vermeld op deze website?
  Onze databank bevat persoonsgegevens (waaronder naam, adres en telefoonnummer) van personen die via zijn of haar telecomaanbieder toestemming hebben gegeven om in een telefoongids of abonnee-informatiedienst vermeld te willen worden. DTG krijgt de gegevens van de telefoonaanbieders aangeleverd en neemt deze gegevens zonder wijziging op in haar databank.
 • Hoe kan ik mijn gegevens laten opnemen als vermelding?

  Neem contact op met uw telecomaanbieder om een vermelding op detelefoongids.nl aan te maken.

  Staat uw provider er niet tussen? Kijk dan op mijnnummervermelding.nl om een vermelding aan te maken.

 • Hoe kan ik mijn particuliere vermelding in De Telefoongids, Gouden Gids en op detelefoongids.nl wijzigen of verwijderen?

  DTG krijgt uw vermeldingsgegevens via uw telefonieprovider. Deze gegevens kunnen daarom alleen bij uw provider aangepast worden. Ga direct naar de klantenservice van uw provider om contact op te nemen:

  Staat uw provider er niet tussen?

  Kijk dan op http://provider.startpagina.nl of ga naar http://www.mijnnummervermelding.nl om uw persoonsgegevens aan te passen.

  LET OP! Op mijnnummervermeldingen.nl kunt u alleen uw persoonsgegevens wijzigen, maar niet uw adresgegevens. Dat kan alleen direct bij uw provider.

Zakelijke vermelding

Vraag en antwoord

 • Hoe kan ik mijn zakelijke vermelding in De Telefoongids, Gouden Gids en op detelefoongids.nl wijzigen, aanmaken of verwijderen?

  Vermelding wijzigen 
  Je vermelding kun je wijzigen via MijnDTG of via ons gegevens controleren formulier

  Vermelding aanmaken
  Wil je een nieuwe vermelding in De Telefoongids, Gouden Gids en op detelefoongids.nl aanmaken? Dit kun je zelf online doen in enkele minuten.

  Vermelding verwijderen
  Wanneer je jouw vermelding wilt verwijderen in De Telefoongids, Gouden Gids en op detelefoongids.nl dan kun je het beste contact opnemen via de chat (op werkdagen van 8.00-18.00 uur).