DTG en Lightspeed werken samen op gebied van e-commerce

Amsterdam, 2 mei 2016 – Online marketingservices bedrijf DTG en Lightspeed (voorheen SEOshop) gaan samenwerken. Vandaag is bekend gemaakt dat beide partijen op basis van een preferred partnership elkaars producten gaan aanbieden op de Nederlandse markt.

DTG was al geruime tijd op zoek naar een passende webshop-oplossing om haar online marketingservicesportfolio te verruimen. Deze is nu gevonden in de samenwerking met Lightspeed. Beide partijen hebben een focus op het middensegment van het mkb. DTG gaat vanaf begin deze maand de webshop-oplossingen van Lightspeed aanbieden. Waar Lightspeed de webshop-oplossing in een self-servicevariant aanbiedt, realiseren de DTG-webdesigners en -webspecialisten de webshop voor de klant. Mkb-bedrijven kunnen deze full-servicewebshop voortaan zowel bij Lightspeed als DTG afnemen. Daarnaast gaat Lightspeed een aantal diensten van DTG aan haar klanten aanbieden, zoals Facebook Advertising en SEO-analyse.

E-commerce-ambitie
DTG biedt een zeer uitgebreid pallet aan online marketingservices waarbij de webshop een nog ontbrekende schakel was. De webshop-oplossing van Lightspeed is een perfecte aanvulling en sluit aan op de groeiende vraag van ondernemers om e-commerce-oplossingen. Erik Hoekstra, CEO DTG, in een reactie: “Door de samenwerking tussen Lightspeed en DTG ontstaat een sterke combinatie op de Nederlandse e-commercemarkt waardoor beide partijen een compleet pakket aan diensten kunnen aanbieden aan onze mkb-klanten en -prospects. Op deze manier hopen wij veel ondernemers te kunnen ondersteunen in hun e-commerce-ambitie.”

Inmiddels maken wereldwijd meer dan 35.000 bedrijven gebruik van de software van Lightspeed. “Wij zijn erg trots op de nieuwe samenwerking met DTG”, aldus Ruud Stelder, Director of Global eCommerce Revenue van Lightspeed. “Met een partner als DTG zijn we verzekerd van kwalitatieve en schaalbare online marketingoplossingen voor onze klanten. Hiermee verrijken we ons productportfolio en zorgen we voor een goed geïntegreerd proces, waardoor we competitief nieuwe diensten kunnen aanbieden.

___________________________________________________________________________________________________

Over DTG
DTG is een bedrijf dat online marketingservices biedt voor ondernemers in Nederland met als doel om hen te helpen effectief online zaken te doen. Met onze kennis over online marketing en de mkb-markt helpen wij ondernemers beter vindbaar te zijn, zich online te presenteren en in contact te komen met nieuwe klanten. Dit doen wij onder meer door het realiseren van websites, advertentiecampagnes op Google en Facebook, SEO-optimalisatie, online klantbeoordelingen en bedrijfsprofielen. DTG is in Nederland exclusief partner van Boostability en Yext, Google Premier mkb-partner en mkb-partner van Facebook. DTG met hoofdkantoor in Amsterdam, heeft vestigingen in Eindhoven, Zwolle, Tilburg en Roosendaal. Meer informatie is te vinden op: www.dtg.nl.  

Over Lightspeed
Lightspeed (voorheen SEOshop) is gestart met het idee dat je je als ondernemer moet kunnen richten op de marketing van je webshop, zonder je zorgen te maken over het technisch onderhoud. Lightspeed-klanten profiteren van een e-commerceplatform dat flexibel, schaalbaar en eenvoudig te gebruiken is. Meer dan 35.000 bedrijven wereldwijd vertrouwen Lightspeed’s e-commerce- en kassasysteemoplossingen, gezamenlijk hebben zij een jaaromzet van meer dan €12 miljard. Meer informatie is te vinden op: www.lightspeedhq.nl/ecommerce

___________________________________________________________________________________________________

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over DTG kunt u contact opnemen met: Nathalie Grotenhuis, senior communicatieadviseur, telefoon: 020 408 6767 / 06 131 54 405, e-mail: n.grotenhuis@dtg.nl 

Voor meer informatie over Lightspeed kunt u contact opnemen met: Ruud Stelder, Director of Global eCommerce Revenu, telefoon 020-820 2391, e-mail: info@seoshop.nl.