DTG verzelfstandigt specialist DR3DATA

Amsterdam - 9 januari 2018 

DTG verzelfstandigt haar bedrijfsonderdeel DR3DATA, gespecialiseerd in selectie van marketingdata en daarop gebaseerde oplossingen. Online ondernemer Jaap Wolff neemt de activiteit over en zal die met het zittende management verder ontwikkelen. DTG zal na verzelfstandiging actief met DR3DATA blijven samenwerken.

DTG wil zich volledig focussen op haar kernactiviteit, het online vindbaar maken van het midden- en kleinbedrijf (mkb). De nadruk ligt op de digitale oplossingen zoals het ‘Netwerkprofiel’, dat het mkb op een simpele manier helpt om op meer dan 30 online platformen vindbaar te zijn. Suurland Outdoor en het eerder overgenomen bedrijf Klantenvertellen passen in die focus en blijven onderdeel van DTG. Het specialisme van DR3DATA vraagt aparte aandacht en zal naar verwachting in een eigen onderneming meer ruimte krijgen voor ontwikkeling. Daarvan zal DTG als samenwerkingspartner blijven profiteren.

DR3Data staat bekend om haar expertise in data en waardevolle marketingkenmerken die ingezet worden bij sales- en marketingacties. Het is haar missie om ondernemingen te helpen effectief in contact te komen met klanten en prospects op de zakelijke markt door het leveren van databestanden, marketingkenmerken en dataoplossingen. De marketingdatabase wordt voortdurend uitgebreid, met daarbij als belangrijkste pijlers: doelgroepsegmentatie, dataverrijking, analyse en datakwaliteit. Lees meer op www.dr3data.nl.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Voor meer informatie over DTG kunt u contact opnemen met: Melisa Seyhan,
Communicatiemanager, telefoon: 06 414 58 691, e-mail: m.seyhan@dtg.nl. 

Over DTG
DTG is een bedrijf dat online marketingservices biedt voor ondernemers in Nederland met als doel om hen te helpen effectief online zaken te doen. Met onze kennis over online marketing en de mkb-markt helpen wij ondernemers beter vindbaar te zijn, zich online te presenteren en in contact te komen met nieuwe klanten. Dit doen wij onder meer door het realiseren van websites, advertentiecampagnes op Google, SEO-optimalisatie, online klantbeoordelingen en bedrijfsprofielen. DTG is in Nederland exclusief partner van Boostability & Yext en Google Premier mkb partner. DTG met hoofdkantoor in Amsterdam, heeft vestigingen in Eindhoven, Zwolle en Tilburg. 

Over Jaap Wolff
Jaap Wolff is directeur-eigenaar van ClearWeb (webdevelopment), eigenaar van Greeneasy (duurzaamheid) en partner in de Prince Group (privacy en security). Jaap heeft ruim veertig jaar ervaring met datamarketing. Hij was ook eigenaar van de bekende MDS Groep die hij in 2013 verkocht aan Vesting Finance. 

Lees meer op www.clearweb.nl, www.greeneasy.nl, www.privacydeepscan.nl