Je online marketingteam buiten de deur

Meer resultaat voor jouw bedrijf
Online marketing voor ondernemers: dat is ons specialisme. Wij helpen je met effectieve oplossingen waardoor je online gevonden wordt, kunt groeien en klanten kunt behouden: traffic, clicks, conversie en interactie met je klanten. Samen werken wij aan jouw online succes! Met een team van experts dat meedenkt, werk uit handen neemt en altijd zoekt naar creatieve oplossingen die werken. Je eigen online marketingteam, maar dan buiten de deur.

 

Betrokken bij ondernemers
Jouw bedrijf, dat is waar het om draait. Wij verdiepen ons in jouw uitdagingen en geven advies over de beste oplossingen. Je website en online campagnes zijn bij ons in goede handen. Door nauw samen te werken, pakken we kansen. Wij kijken altijd of het nog effectiever kan.

 


Kennis in de breedte & de diepte
We hebben de kennis in huis om dat voor elkaar te krijgen. Creatieve koppen die weten wat er speelt in online marketing. Die gaan voor resultaat. Designers, copywriters, online marketeers en SEA- en SEO-specialisten. Afhankelijk van jouw behoefte zorgen wij voor de juiste experts.

 

Alles onder 1 dak
Starten met online of verder uitbouwen? Wij helpen je graag. Samen bepalen we de beste combinatie van online marketingoplossingen. Lokaal, regionaal of landelijk. Van websites, SEO, SEA tot social media. Van lokale vindbaarheid, reviews tot superslimme oplossingen. Dat alles, heel gemakkelijk, onder 1 dak. Dus je profiteert van het feit dat de oplossingen elkaar ook nog eens versterken. En met de overtuiging dat het beste idee vaak te vinden is in kleine dingen - dát wat online marketing uniek maakt voor elke onderneming.

 

Een van de online marketingteams van online marketingbureau DTG

Feiten en cijfers
Als je voor DTG kiest heb je helaas niet de primeur. Duizenden ondernemers gingen je al voor. Wat ze met elkaar gemeen hebben? Hun waardering voor wat we doen. Die zit namelijk nog altijd stevig in de lift.

 • 3.000 Websites
  Professionele designers en schrijvers geven bedrijven online een gezicht.
 • 50.000 Netwerkprofielen
  De beste oplossing voor lokale vindbaarheid. Altijd op de radar van klanten in jouw buurt.
 • 3.500 SEA-campagnes
  Goed voor bijna 10 miljoen kliks per jaar. Zeg maar hoe vaak je gevonden wilt worden.
 • 14.000 reviewwidgets
  Een betere klantbeleving door het online delen van klantbeoordelingen.