businesspartner-worden

Samen met DTG werken aan het online succes van uw klant

Het Businesspartner programma van DTG biedt een strategische aanvulling op het portfolio van verschillende soorten bedrijven, zoals online marketingbureaus, websitebouwers en app ontwikkelaars. Businesspartners liften zo mee op de expertise van DTG op het gebied van online marketingoplossingen. Als Businesspartner van DTG kunt u uw klanten helpen om meer online succes te behalen.

De voordelen van het Businesspartner programma

  • U wordt beloond voor iedere order

  • Eenvoudig uw portfolio uitbreiden met onze online marketingoplossingen

  • Professioneel partnersupport

  • Producttrainingen en kennisdeling

Wat kunt u verwachten

Help uw klanten online gevonden te worden

Het DTG Businesspartner programma

Het Businesspartner Programma van DTG stelt u in staat om (een aantal van) onze producten te wederverkopen aan uw klanten. Hierdoor kunt u uw portfolio uitbreiden, uw toegevoegde waarde voor uw klanten vergroten en de klantrelatie verdiepen zonder personele uitbreiding. Voor het verkopen van onze diensten krijgt u een financiële vergoeding. Wanneer u er voor kiest om lid te worden van het partnerprogramma van DTG, vindt er een trainingsprogramma plaats welke inhoudelijk volledig afgestemd is op uw business en werkwijze. Ook na het trainingsprogramma kunt u rekenen op professionele begeleiding, verschillende trainingen, sales ondersteuning en nog veel meer. 

Meer informatie businesspartnerprogramma

Businesspartner programma met voordelen

Afhankelijk van de intensiteit en de resultaten van de samenwerking kent het Businesspartnerprogramma van DTG verschillende partnerniveaus: goud, zilver en brons. Ieder niveau kent verschillende voordelen. Denk aan voordelen op het gebied van vergoedingen per order, trainingen, kennisdeling en events.  

Word ook businesspartner
Businesspartners

Deze Businesspartners gingen u al voor

DTG heeft Businesspartnerships met verschillende bedrijven: online marketingpartijen, IT-organisaties, verkoopbedrijven, hostingpartijen, payment service providers en nog veel meer. Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in een samenwerking. Samen bespreken we de mogelijkheden om een Businesspartnership op te zetten.

Diverse (online) trainingen voor Businesspartners

Dankzij ons trainingsprogramma ‘Vliegend van Start’ kunt u snel en goed getraind aan de slag. Wanneer u er voor kiest om lid te worden van het Businesspartner programma van DTG, vindt er eerst trainingsprogramma plaats welke inhoudelijk volledig afgestemd is op uw business en werkwijze. Tijdens deze training zorgen wij er voor dat u onze producten feilloos in uw eigen business kunt integreren. Uiteraard kunt u ook na het trainingsprogramma rekenen op professionele support.

Contact

Heeft u vragen over ons Businesspartner programma? Ons Businesspartnerteam staat voor u klaar. Bel ons op (020) 408 69 19 of stuur een email naar businesspartners@dtg.nl.

Informatie aanvragen
Voornaam
Functietitel