businesspartner-worden

Samen met DTG werken aan het online succes van uw klant

Het Businesspartner programma van DTG biedt een strategische aanvulling op het portfolio van bijvoorbeeld ICT- en marketingorganisaties. Businesspartners liften zo mee op de expertise van DTG op het gebied van online marketingoplossingen. Als Businesspartner van DTG kunt u uw klanten helpen om meer online succes te behalen.

De voordelen van het Businesspartner programma

  • U wordt beloond voor iedere order

  • Eenvoudig uw portfolio uitbreiden met onze online marketingoplossingen

  • Professioneel partnersupport

  • Producttrainingen en kennisdeling

Wat kunt u verwachten

Help uw klanten online gevonden te worden

Het DTG Businesspartner programma

Wij helpen graag om het door u gegeven advies aan uw klanten te realiseren. Zo kunt u uw portfolio uitbreiden, uw toegevoegde waarde voor uw klanten vergroten en de klantrelatie verdiepen zonder personele uitbreiding. Als Businesspartner van DTG krijgt u van ons professionele begeleiding, uitgebreide producttrainingen en sales & marketingondersteuning. In onze Businesspartner Portal vindt u trainingsmateriaal, digitale marketingmaterialen, Q&A’s, productinformatie, kennisartikelen, whitepapers, video’s, uitnodigingen voor workshops en evenementen en nog veel meer.

Naar het Businesspartner portal

Flexibel partnermodel voor elk type partner

Wij begrijpen dat niet alle bedrijven dezelfde werkwijze hebben. Daarom werken wij samen met verschillende typen partners: Businesspartners en Resellers. Businesspartners verkopen het online portfolio van DTG aan eindklanten. DTG behoudt de factuur- en operationsrelatie met de eindklant. Bij Resellers verkoopt DTG het online portfolio aan de Reseller. De Reseller verkoopt deze diensten aan haar klanten. Afhankelijk van de intensiteit van de samenwerking, kennen wij verschillende partnerniveaus: goud, zilver en brons.

Word ook businessparner

Deze Businesspartners gingen u al voor

DTG heeft Businesspartnerships met verschillende bedrijven: online marketingpartijen, IT-organisaties, verkoopbedrijven, hostingpartijen, payment service providers en nog veel meer. Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in een samenwerking. Samen bespreken we de mogelijkheden om een Businesspartnership op te zetten.

Training voor Businesspartners

Gezien het unieke karakter van onze online marketingoplossingen, hechten wij veel waarde aan de training van onze Businesspartners. Dit betekent dat onze Businesspartners aantoonbaar over de kennis moeten beschikken om onze oplossingen met succes aan klanten te verkopen en te implementeren. Zo werken we aan een gezamenlijke kwaliteit op basis van kennis en vaardigheden. Iedere DTG Businesspartner profiteert hiervan. Wij bieden hiervoor diverse trainingen aan. Dankzij onze snelle on-boarding kunt u snel en goed getraind aan de slag. En ook daarna kunt u rekenen op professionele support.

Contact

Heeft u vragen over ons Businesspartner programma? Ons Businesspartnerteam staat voor u klaar.

Neem contact op
Voornaam
Functietitel