Managementteam

Erik Wiechers
Chief Executive Officer (sinds maart 2017)
Erik heeft ruime ervaring in managementfuncties in internationale organisaties. In de afgelopen 7 jaar was hij eindverantwoordelijk voor Ziggo Zakelijk, een periode waarin hij de positie van Ziggo in de MKB markt heeft versterkt. Daarvoor was Erik onder andere werkzaam bij Nokia, TrustAlert, BT, EDS en Verizon. Erik is daarnaast actief als Business Ambassador van War Child, waarvoor hij de Kilimanjaro heeft beklommen om extra geld op te halen.

Walewein Lichtenauer
Chief Commercial Officer (sinds november 2011)
Walewein is onze Chief Commercial Officer. Walewein heeft een rijke ervaring met het leiden van grote en complexe internationale organisaties. Onder andere door diverse functies bij Dell, ClientLogic en Sykes. Daarnaast heeft Walewein als zelfstandig ondernemer veel bedrijven ondersteund in het optimaliseren van hun salesafdelingen.

Stef Hinfelaar 
Chief Financial Officer (sinds september 2016)
Stef is onze Chief Financial Officer. Stef heeft veel ervaring in de zakelijke dienstverlening (Advies & Consultancy, detachering en uitzenden), FMCG/Retail en met Internet start-ups. Hij heeft diverse functies vervuld bij Manpower en Vitae. De laatste 10 jaar hebben voor Stef vooral in het teken gestaan van ondernemerschap waar hij (post)start-ups begeleidt en klaarstoomt voor de toekomst.