DTG brengt al ruim 100 jaar bedrijven en consumenten bij elkaar

Meer resultaat voor uw bedrijf
DTG helpt u met effectieve oplossingen waardoor u online gevonden wordt, groeit en klanten behoudt. Wij weten als geen ander wat er nodig is voor de transitie naar een 100% online dienstverlener. In online marketing termen zorgen wij voor traffic, clicks, conversie en interactie met uw klanten. We hebben hiervoor alle kennis in huis. Samen werken wij aan uw online succes!


Betrokken bij ondernemers
Vanaf het begin zoeken wij naar de perfecte balans tussen wens en oplossing. Afhankelijk van uw behoefte stellen we een team van experts samen. Slimme koppen die weten wat er moet gebeuren om de online vindbaarheid van uw bedrijf te vergroten. Die gaan voor resultaat. Online marketeers, SEA- en SEO-specialisten, designers en copywriters. Zij denken met u mee, nemen werk uit handen en zijn altijd op zoek naar creatieve oplossingen die werken.


Feiten en cijfers
Kiest u voor DTG, dan kiest u voor ervaring. Duizenden ondernemers gingen u al voor. Wat ze met elkaar gemeen hebben? Hun waardering voor wat we doen. Die zit namelijk nog altijd stevig in de lift.

 • 50.000 Netwerkprofielen
  De beste oplossing voor lokale online vindbaarheid. Altijd op de radar van klanten in uw buurt.
 • 14.000 reviewwidgets
  Een betere klantbeleving door het online delen van klantbeoordelingen.
 • 3.500 SEA-campagnes
  Goed voor bijna 10 miljoen kliks per jaar. Zeg maar hoe vaak u gevonden wilt worden.
 • 3.000 Websites
  Professionele designers en schrijvers geven bedrijven online een gezicht.