Werken bij DTG

Goed dat je ons gevonden hebt. Want dat is waar het allemaal om draait. Ontmoetingen op het juiste moment.

Bij DTG doen we niet anders dan ondernemers helpen hun vindbaarheid te vergroten. Spreekt dat je aan? En wil je daar werk van maken? Dan ben je nu precies waar je moet zijn.

Bekijk de vacatures

 

Wat we doen
DTG helpt bedrijven om goed gevonden te worden. We brengen ondernemers in contact met nieuwe klanten, bouwen websites én zorgen voor de online advertentiemogelijkheden. Daarvoor hebben we mensen nodig die begrijpen wat ondernemers beweegt. Die zelf eigenlijk een beetje ondernemer zíjn.

Werken in een online omgeving
Werken bij DTG betekent werken aan jezelf. Maar niet in je eentje. Samen met je collega’s krijg je alle ruimte. En in plaats van ‘gewoon een baan’ vind je bij DTG een interessante en leerzame werkplek in een online omgeving. Tenminste, als je bereid bent in jezelf te investeren. Wij zijn dat in elk geval wel! 

Maak het verschil
Het is namelijk heel simpel: als jij je op je plek voelt, profiteert iedereen daarvan. En omdat DTG een bedrijf is waar veel aan het veranderen is, krijg je alle gelegenheid je stempel te drukken op de organisatie. We zijn goed bezig, maar nog lang niet waar we graag willen zijn, dus jouw inzet kan écht het verschil maken. Elke dag!